Οι κανόνες που έχει ορίσει το Greek Tournament Series έχουν ως σκοπό την διατήρηση της αγωνιστικής ποιότητας και του υψηλού επιπέδου του πρωταθλήματος. Η μη τήρηση των κανονισμών δύναται να οδηγήσει στις ποινές που αναγράφονται στο βιβλίο κανονισμών είτε σε αποκλεισμό παικτών και μελών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της κοινότητας και των πρωταθλημάτων που διεξάγει.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

1.1 Συμπεριφορά προσωπικού
1.1.1 Όλο το προσωπικό του Greek Tournament Series αναμένεται να δείχνει σεβασμό σε όλους τους χρήστες ανά πάσα στιγμή.
1.1.1.1 Δεν επιτρέπεται στα μέλη του προσωπικού να χρησιμοποιήσουν καμία από τις εξουσίες που παρέχει η κοινότητα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Μedia) και Discord χωρίς την έγκριση του Το Greek Tournament Series και τον έλεγχο αποδεικτικών στοιχείων.
1.1.1.2 Εάν το προσωπικό νιώσει ότι κάποιος χρήστης ξεπέρασε τα όρια γίνεται αναφορά στο  Greek Tournament Series.
1.1.1.3 Εάν το προσωπικό της Greek Tournament Series καταχραστεί τις εξουσίες του, τότε πρέπει να αναφερθεί μέσω mail (info@greektournamentseries.gr) με αποδεικτικά στοιχεία.

* Το προσωπικό διαχείρισης είναι η καρδιά του πρωταθλήματος. Προσπαθήστε να δείξετε τον σεβασμό που σας δείχνουν.

1.2 Συμπεριφορά κοινότητας.
1.2.1 Όλοι οι παίκτες πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες συμπεριφοράς είτε βρίσκονται στην κοινότητα, είτε αγωνίζονται στο πρωτάθλημα. Ζητούμε κατά την διάρκεια των αγώνων να ακολουθούνται όλοι οι κανόνες που αναφέρονται στο επίσημο βιβλίο κανονισμών και να διεξάγονται δίκαιοι αγώνες. Ζητούμε να τηρούνται όλοι οι κανόνες που αναφέρονται στους κανονισμούς συμπεριφοράς και να μην λαμβάνει μέρος η προκατάληψη ή η παρενόχληση τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) όσο και στο lobby του αγώνα. Η παραβίαση οποιουδήποτε κανόνα που αναφέρεται σε αυτή τη σελίδα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μερικό η μόνιμο αποκλεισμό από τις υπηρεσίες και τις κοινότητες του Greek Tournament Series  και των πρωταθλημάτων που διεξάγει. Οι κυρώσεις που μπορούν να προέλθουν από την παράβαση κάποιου από τους κανόνες βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια του Greek Tournament Series.
1.2.1.1 – Το Greek Tournament Series έχει μηδενική ανοχή στην παρενόχληση. Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι κάποιος χρήστης παρενοχλεί δημόσια, θα ληφθούν πειθαρχικά μέτρα. Το Greek Tournament Series δεν εμπλέκεται σε σχόλια που δεν είναι δημόσια, στόχος μας είναι η προστασία της κοινότητας μας.
1.2.1.2 – ΔΕΝ επιτρέπονται υβριστικοί χαρακτηρισμοί η οποιαδήποτε φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή σεξουαλική επίθεση/διάκριση εναντίον οποιουδήποτε από τα μέλη της κοινότητας μας. Κάθε παράβαση αυτού του είδους θα έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή στην κοινότητα και στα πρωταθλήματα. Το Greek Tournament Series διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει μόνιμα, χωρίς προειδοποίηση, την πρόσβαση στην κοινότητα και στα Social Media οποιονδήποτε χρήστη παραβλέπει τους Κανόνες Συμπεριφοράς.
1.2.1.3 – Όλα τα αιτήματα υποστήριξης πρέπει να υποβάλλονται μέσω mail (info@greektournamentseries.gr).
1.2.1.4 – Οι παίκτες που έχουν ιδιωτικό συμφωνητικό με την ΟΜΑΔΑ και αποτυγχάνουν ή αρνούνται να παρευρεθούν στους αγώνες παρ ότι έχουν δηλωθεί στο roster της ομάδας τους επίσημα, υπόκεινται σε απαγορεύσεις ανά σεζόν ή ακόμα και μόνιμη απαγόρευση εφόσον η ομάδα ή ο προπονητής αναφέρουν το περιστατικό στο Greek Tournament Series. Ο κάθε παίκτης αναμένεται να εμφανιστεί και να αγωνιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
1.2.1.5 – Το πρωτάθλημα είναι ένα έργο που απαιτεί συνεχή παρακολούθηση, εάν κάποιος χρήστης έχει αποδεικτικά στοιχεία για κάποια παράβαση ενάντια ομάδας η παίκτη, τότε υποχρεούται να ενημερώσει έτσι ώστε να το εξετάσουν οι αρμόδιοι για αυτές τις υποθέσεις.

*Εάν αποδειχθεί ότι ο αναφέρων γνώριζε για την παράβαση αλλά αποσιώπησε το γεγονός (πέραν της μίας εβδομάδας) για προσωπικό όφελος ή της ομάδας του τιμωρείται με αποκλεισμό ο ίδιος από την τρέχουσα περίοδο.

1.2.1.6 – Η Συκοφαντική δυσφήμιση του πρωταθλήματος και η απόπειρα προσέλκυσης ομάδων και παικτών για λογαριασμό ανταγωνιστικών πρωταθλημάτων απαγορεύεται αυστηρά.
1.2.1.7 – Τα μέλη και οι ομάδες οφείλουν να αναφέρουν στο Greek Tournament Series πληροφορίες που αφορούν το παιχνίδι και οποιοδήποτε glitch/bug που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενάντια σε κάποια ομάδα.
1.2.1.8 – Η δήλωση ψεύτικων ή λανθασμένων στοιχείων κατά την διεξαγωγή των αγώνων απαγορεύεται αυστηρά.
1.2.1.9 – Οι λογαριασμοί χρηστών PC/Playstation/XBOX είναι προσωπικοί. Για το λόγο αυτό, απαγορεύεται ο διαμοιρασμός λογαριασμών με τρίτους.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

2.1 Υποβολές παραπόνων / Αναφορές κατά των κανόνων

Σε περίπτωση παραβίασης κανόνα θα πρέπει να ακολουθούνται οι παρακάτω διαδικασίες για να θεωρηθεί έγκυρη η αναφορά:

Α) Όταν παραβιάζεται οποιοσδήποτε κανόνας πριν από την έναρξη του αγώνα:

Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει ο αγώνας να ξεκινήσει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει βίντεο ή φωτογραφίες ως αποδεικτικό υλικό της παράβασης. Στη συνέχεια, υποβάλετε την αναφορά μέσω email (info@greektournamentseries.gr) και ειδοποιήστε ένα μέλος του προσωπικού του πρωταθλήματος ΑΜΕΣΑ μέσω του επίσημου καναλιού της διοργάνωσης στο Discord.

Β) Όταν παραβιάζεται οποιοσδήποτε κανόνας κατά την διάρκεια του αγώνα:

Καταγράψτε την παράβαση, ολοκληρώστε τον αγώνα, υποβάλετε την αναφορά μέσω mail (info@greektournamentseries.gr) και ειδοποιήστε ένα μέλος του προσωπικού του πρωταθλήματος ΑΜΕΣΑ μέσω του Discord εντός 2 ωρών μετά την λήξη του αγώνα. Μετά το πέρας των 2 ωρών η αναφορά ΔΕΝ θεωρείται έγκυρη.
Η αποστολή των στοιχείων της παράβασης πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟ από τον eΑθλητή προς τους αρμόδιους του πρωταθλήματος και ΟΧΙ προς τον αντίπαλο eΑθλητή. Οι αποφάσεις λαμβάνονται μόνο από τους αρμόδιους της διοργάνωσης και όχι από τους eΑθλητές . Σε καμία περίπτωση οι eΑθλητές δεν έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν την επανέναρξη αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση και οι 2 eΑθλητές τιμωρούνται με αφαίρεση βαθμών.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να διευθετήσουμε το θέμα επίσημα και άμεσα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

3.1 Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής eΑθλητών

3.1.1 Προϋποθέσεις Συμμετοχής Ομάδων

Για την δυνατότητα συμμετοχής στο πρωτάθλημα ο eΑθλητής πρέπει να συμφωνήσει με τους όρους και τις προϋποθέσεις της διοργανώτριας αρχής και να συμφωνεί με τους κανόνες και την μεθοδολογία του πρωταθλήματος.

3.1.2 Χωρίς κόστος συμμετοχής.

3.1.3 Αριθμητικό όριο παικτών για το ρόστερ των ομάδων

Η κάθε ομάδα βάση κανονισμών οφείλει έως 27 παίκτες στο roster της.

3.1.5 Διαχείριση social media

Ο eΑθλητής υποχρεούται να έχει παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social media), να προωθεί και να δημοσιεύει για την πορεία της ομάδας αλλά και την διοργάνωση.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ

4.1 Πρόγραμμα αγώνων

Οι eΑθλητές οφείλουν να βρίσκονται στο “Lobby” εντός 15 λεπτών από την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα.
Εφόσον συμπληρωθούν τα 15 λεπτά το παιχνίδι θα πρέπει να ξεκινήσει .

* Το Greek Tournament Series ορίζει συγκεκριμένο πρόγραμμα αγωνιστικών υποχρεώσεων που πρέπει να ακολουθούν οι eΑθλητές.
* Το Greek Tournament Series έχει το δικαίωμα προσθήκης διπλών αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους eΑθλητές .
* Το Greek Tournament Series έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγωνιστικών είτε να ορίσουν συγκεκριμένη Ημερομηνία και ώρα για την διεξαγωγή των αγώνων.
*Οι eΑθλητές έχουν δικαίωμα, εφόσον συμφωνήσουν μεταξύ τους, να ζητήσουν μετάθεση του αγώνα σε επόμενη ημερομηνία με επίσημο αίτημα του μέσω email (info@greektournamentseries.gr)
*Σε περίπτωση αδυναμίας σύνδεσης πέρα των 40 λεπτών δύναται να ζητηθεί από τους eΑθλητές μεταφορά του παιχνιδιού σε άλλη ημερομηνία

4.2 Κανόνες αγώνα | Ποινές

4.2.1 Προϋποθέσεις συμμετοχής σε αγώνα μετά από restart .

Εάν σε αναγκαστεί να κάνει restart ένας από τους δύο eΑθλητές ξεκάει παλι ο αγώνας απο το λεπτό και το σκορ που διεκόπη. Ο κάθε eΑθλητής έχει δικαίωμα για 1 restart.

4.2.3 Κανονισμοί αγώνων

Ρυθμίσεις αγώνα / Γενικές Ρυθμίσεις Αίθουσας Αγώνα

Διάρκεια αγώνα: 6 λεπτά
Ώρα ημέρας: Νύχτα
Εποχή/Καιρός: Καλός Καιρός . Σε περίπτωση μη τήρησης του κανόνα για τον καιρό η διοργανώτρια αρχή έχει το δικαίωμα να καταχωρήσει αυτεπαγγέλτως τον αγώνα στον φιλοξενούμενο με 3-0.
Ύψος Χλοοτάπητα: Επιλέγει ο γηπεδούχος
Συνθήκες Γηπέδου: Επιλέγει ο γηπεδούχος
Επίπεδο Αγώνα: Legendary

Εφόσον δεν τηρηθεί κάτι από τα ανωτέρω, δικαίωμα ένστασης έχει κάποιος eΑθλητής εντός του πρώτου εικονικού 10λέπτου του αγώνα, οπότε και επαναλαμβάνεται (με τους ίδιους χρήστες) από το ίδιο λεπτό και εφόσον έχουν επιτευχθεί τέρματα προσμετρούνται κανονικά όπως και οι κόκκινες κάρτες.
Ευθύνη της τήρησης των ανωτέρω έχουν οι eΑθλητές. Η ενδεκάδα ξανά ξεκινά όπως την πρώτη φορά.

*Πριν από κάθε αγώνα πρέπει ο κάθε eΑθλητής να κάνει Screenshot την 11αδα του .

Δεν επιτρέπεται το κράτημα της μπάλας και η σπατάλη χρόνου σε καμία περίπτωση.

Ποινή: Σε αντίθετη περίπτωση και μετά τον έλεγχο αποδεικτικών στοιχείων και της κρισιμότητας των φάσεων και του αγώνα η διοργάνωση σημειώνει προειδοποίηση ή ήττα στην ομάδα.

Η παρέμβαση στον τερματοφύλακα δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση.

Ποινή: Σε αντίθετη περίπτωση και μετά τον έλεγχο αποδεικτικών στοιχείων και της κρισιμότητας των φάσεων και του αγώνα η διοργάνωση σημειώνει προειδοποίηση ή ήττα στην ομάδα.

Σε περίπτωση εκτέλεσης φάουλ δεν επιτρέπεται ο αμυντικός να στέκεται στην γραμμή της εστίας για να παρεμποδίσει την μπάλα.

Ποινή: Σε αντίθετη περίπτωση και μετά τον έλεγχο αποδεικτικών στοιχείων και της κρισιμότητας των φάσεων και του αγώνα η διοργάνωση σημειώνει προειδοποίηση ή ήττα στην ομάδα.

Οι παίκτες που δέχονται κόκκινη κάρτα

Ποινή: χάνουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στον επόμενο επίσημο αγώνα της ομάδας βάση προγράμματος (Matchday). Σε περίπτωση διπλής αγωνιστικής χάνουν το δικαίωμα συμμετοχής στον 1ο αγώνα της επόμενης αγωνιστικής (Ημέρας).

Σε περίπτωση που αποσυνδέσει κάποιον παίκτη από τον αγώνα πριν γίνει η σέντρα ή πριν το 15ο λεπτό ο προπονητής έχει δικαίωμα να ζητήσει επανάληψη αγώνα μέχρι μία (1) φορά και το σκορ παραμένει ως έχει, αρκεί ο αγώνας να διακοπεί και να ενημερωθεί άμεσα ο αντίπαλος προπονητής.
*Εφόσον υπήρξε αποβολή παίκτη ή παικτών με κόκκινη κάρτα τότε κατά την επανάληψη του αγώνα η ομάδα οφείλει να δεχτεί εσκεμμένα εκ νέου τις
συγκεκριμένες αποβολές παικτών πριν την συμπλήρωση του λεπτού επανέναρξης αν είναι εφικτό, ενώ θα πρέπει να μπουν τα γκολ από τους παίκτες που είχαν σκοράρει και με την σειρά που είχαν επιτευχθεί.
*Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση των παικτών ώστε να μην υποστούν αποσύνδεση λόγω αδράνειας.
*Φροντίστε να είστε άμεσοι και σαφής στην αντίπαλη ομάδα για αποφυγή παρεξηγήσεων.

Σε περίπτωση που eΑθλητής ΔΕΝ βρίσκεται την ακριβή ώρα του αγώνα βάση του επίσημου προγράμματος σε θέση να αγωνιστεί.

Ποινή: Σημειώνεται ήττα 3-0 εκτός και αν καθορίζεται πρόκριση, τότε η eΑθλητής αποκλείεται.

Σε περίπτωση που κανένας από τους eΑθλητές δεν ενημερώσει τους υπεύθυνους της διοργάνωσης για οποιοδήποτε πρόβλημα που εμποδίζει την έναρξη ή την ολοκλήρωση του αγώνα.

Ποινή: Ο αγώνας καταγράφεται ισόπαλος με το σκορ 0-0 και οι 2 ομάδες δέχονται ποινή μείωσης ενός (-1) βαθμού από την γενική βαθμολογία.

Δεν επιτρέπεται η αποχώρηση eΑθλητή κατά την διάρκεια του αγώνα και η μη ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ποινή ομάδας: Σημειώνεται ήττα με 3-0 εκτός και αν καθορίζεται πρόκριση, τότε ο eΑθλητής αποκλείεται.

Σε περίπτωση που ο eΑθλητής δεν απαντήσει στην πρόσκληση του αντιπάλου και δεν δείξει ενδιαφέρον να αγωνιστεί.

Ποινή eΑθλητή: Δέχεται την ποινή μόνιμου αποκλεισμού από κάθε διοργάνωση του Greek Tournament Series .

Ποινή παικτών: Οι παίκτες που δεν συμμετέχουν με το προσωπικό τους προφίλ ή
αγωνίζονται με δεύτερο δέχονται την ποινή μόνιμου αποκλεισμού από κάθε διοργάνωση του Greek Tournament Series.

Παίκτες: Θεωρούνται ως ελεύθεροι (Free Agents) την τρέχουσα σεζόν.

Απαγορεύεται οτιδήποτε θεωρείται Glitch κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ποινή: τιμωρείται με προειδοποίηση ή ποινή στον βαθμολογικό πίνακα μετά τον έλεγχο αποδεικτικών στοιχείων και της κρισιμότητας από την διοργάνωση.

Απαγορεύεται η χρησιμοποίηση παιχτών που δεν τηρούν τους όρους του κανονισμού.

Σε περίπτωση παράβασης του συγκεκριμένου κανόνα ο eΑθλητής έχει δικαίωμα να κάνει ένσταση έως την επομένη ενώ ο αντικανονικός eΑθλητής χάνει τον αγώνα με 3-0.

Κάθε eΑθλητής έχει δικαίωμα να ζητήσει πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ βρίσκονται οι eΑθλητές στο lobby, να καταγραφεί η 11αδα της αντίπαλης ομάδας. Σε περίπτωση μη καταγραφής των στατιστικών ενώ ζητήθηκε, ο eΑθλητής χάνει τον αγώνα με 3-0.

4.2.4 Πληροφορίες και ορισμοί

Το Greek Tournament Series βάσει της προσαρμογής των αναβαθμίσεων των παιχνιδιών έχουν δικαίωμα προσθήκης νέων κανόνων κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος όσον αφορά το Gameplay.

Το Greek Tournament Series έχει κάθε δικαίωμα να δώσει παράταση, να αναβάλει είτε να ορίσει επανάληψη σε αγώνες όταν το κρίνει αναγκαίο.

Το Greek Tournament Series έχει κάθε δικαίωμα να προσαρμόσει τις ποινές μετά τον έλεγχο των αποδεικτικών στοιχείων και της κρισιμότητας της παράβασης.

Το Greek Tournament Series έχει το κάθε δικαίωμα μετά τον έλεγχο αποδεικτικών
στοιχείων προειδοποίησης , αποβολής ή τιμωρίας αγωνιστικών είτε σε παίκτες είτε σε προπονητές σε περίπτωση που κρίνει ότι υπάρχει πρόβλημα συμπεριφοράς η δημόσιας προσβολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν την διοργάνωση.

Το Greek Tournament Series λαμβάνει τις αποφάσεις σε περιπτώσεις όπου δεν ορίζονται ρητά.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

5.1 Στατιστικά

5.1.1 Καταγραφή στατιστικών

Στους eΑθλητές του πρωταθλήματος θα οριστούν επίσημα κανάλι στο Youtube όπου θα καταγράφουν τα στατιστικά και θα γίνονται οι ζωντανές αναμεταδόσεις των αγώνων σε ελάχιστη ανάλυση 720p βάσει προγράμματος.
Η ομάδα διαχείρισης στατιστικών του πρωταθλήματος έχει την ευθύνη μέσω των βίντεο στατιστικών να καταχωρεί τα στατιστικά των eΑθλητών.
* Οι eΑθλητές οφείλουν να ελέγχουν την καταγραφή στατιστικών και να ειδοποιήσουν το αρμόδιο τμήμα σε περίπτωση έλλειψης ή λάθους.

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

6.1 Μεθοδολογία Πρωταθλήματος GTS | FIFA23 |ePREMIER LEAGUE 1VS1 | Career Mode.

Στα πρότυπα της Premier League. Κάθε ομάδα θα συναντήσει την άλλη δύο φορές μια εντός και μια εκτός έδρας με την νίκη να δίνει 3 βαθμούς την ισοπαλία 1 και την ήττα 0.

6.2 Μεθοδολογία κυπέλλου GTS | FIFA23 |eFA CUP 1VS1 | Career Mode.

Δεν έχει ακόμα οριστεί.

6.3. Ισοβαθμίες

Σε περίπτωση ισοβαθμίας των ομάδων στον βαθμολογικά πίνακα είτε σε Πρωτάθλημα είτε σε Κύπελλο η κατάταξη ορίζεται βάση των παρακάτω προϋποθέσεων:

6.3.1 Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες

6.3.2 Η διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες

6.3.3 Η διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων

6.3.4 Η καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων

6.3.5 Η καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

6.3.6 Επιλογή ομάδων:

Η διαδικασία της επιλογής των ομάδων θα πραγματοποιηθεί υπό την μορφή DRAFT . Διαθέσιμες προς επιλογή θα είναι όλες οι ομάδες της Premier League & αν χρειαστεί αναλογα με τις συμμετοχες και της Championship. Η σειρά των picks θα καθοριστεί από την ομάδα του GTS (Greek Tournament Series ) με τρόπο που θα μάθετε αφού κλείσουν οι συμμετοχές.

Μετά την επιλογή των ομάδων θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη διαδικασία DRAFT όπου με την σειρά να έχει αντιστραφεί θα μπορέσετε να ενισχύσετε την ομάδα σας επιλέγοντας αυτή την φορά παίκτες. Κανένας από τους παίκτες που θα επιλεχθούν στο draft δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 85 overall.

6.3.7 Μεταγραφές και Μπάτζετ:

Μετά από έναν αριθμό αγωνιστικών που θα καθοριστεί όταν κλείσουν οι συμμετοχές θα ανοίγει μεταγραφική περίοδος όπου θα μπορείτε να ενισχύσετε το ρόστερ σας. Θα μπορείτε να αποκτήσετε παίκτες με βάση το Μπάτζετ σας.

Πως θα λειτουργεί το Μπάτζετ;

Το Μπάτζετ βασίζεται σε ένα σύστημα πόντων που θα μαζεύετε με βάση τις αγωνιστικές σας επιδόσεις. Για κάθε γκολ που θα σκοράρετε θα επιβραβεύεστε με 2 πόντους ενώ για κάθε γκολ που δέχεστε θα τιμωρήστε με -1 πόντο. Π.χ.: Αν κερδίσετε ένα ματς με σκορ 4-1 οι πόντοι που θα συλλέξετε στο τέλος του αγώνα θα είναι: 2+2+2+2-1=7. Αντίστοιχα αν χάσετε ένα ματς με 4-1 οι πόντοι που θα έχετε στο τέλος του αγώνα θα είναι: 2-1-1-1-1= -2 (θα σας αφαιρεθούν δηλαδή 2 πόντοι από το συνολικό μπάτζετ) .

Αυτοί οι πόντοι είναι και η οικονομία του πρωταθλήματος . Οι παίκτες κοστολογούνται ανάλογα με τις ικανότητες τους. Π.χ. ένας παίκτης 88 overall μπορεί να σας κοστίσει 40 πόντους ενώ ένας άλλος με 79 overall μπορεί να σας κοστίσει 15 πόντους. (Οι μεταγραφικές αξίες θα κλείσουν μετά το κλείσιμο των συμμετοχών)

Δεν θα χρειαστεί να κερδίσετε όλους τους πόντους στο γήπεδο όμως, κάθε ομάδα θα έχει και ένα αρχικό μπάτζετ . Όσο μικρότερη η δυναμική της ομάδας τόσο μεγαλύτερο το αρχικό Μπάτζετ για να μπορέσετε να ανταγωνιστείτε τα ήδη δυνατά ρόστερ των ‘’μεγάλων’’. Π.χ. Η City θα ξεκινήσει με 10 πόντους στην τράπεζα ενώ η Aston Villa με 40 (Τα τελικά μπάτζετ θα ανακοινωθούν με το κλείσιμο των συμμετοχών)

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7: ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

7.1 Βιβλίο προειδοποιήσεων
Για την διατήρηση της ποιότητας των πρωταθλημάτων το Greek Tournament Series έχει δημιουργήσει ηλεκτρονικό βιβλίο προειδοποιήσεων για συγκεκριμένες παραβατικές ενέργειες ομάδων και παικτών.
Στο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό βιβλίο καταγράφονται οι ενέργειες των eΑθλητών κατά των κανονισμών του πρωταθλήματος με λεπτομερή περιγραφή ύστερα από έλεγχο αποδεικτικών στοιχείων.
Οι eΑθλητές σε περίπτωση καταγραφής τριών (3) προειδοποιήσεων δέχονται ποινή
αφαίρεσης ενός (-1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα πρωταθλήματος ή κυπέλλου.

* Το GTS έχει το κάθε δικαίωμα να πάρει απόφαση βάσει της
κρισιμότητας του αγώνα ή της παράβασης και να τιμωρήσει απευθείας eΑθλητές με ποινή και ήττα χωρίς καταγραφή προειδοποίησης.
Παράδειγμα: Αγώνας που κρίνει οποιαδήποτε πρόκριση.

* Το GTS έχει το κάθε δικαίωμα αποκλεισμού ομάδας ή παίκτη από κάθε διοργάνωση στην περίπτωση που επαναλαμβάνονται παραβατικές ενέργειες από τους ίδιους και επηρεάζουν αρνητικά την κοινότητα και την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

8.1 Οδηγός ζωντανών μεταδόσεων αγώνων σε επίσημο κανάλι του GTS (https://www.youtube.com/@greektournamentseriestv

Οδηγίες
Τουλάχιστον 4 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα οι eΑθλητές οφείλουν να στέλνουν τις 11άδες στο κανάλι #live_broadcast (Discord Server).
Και οι δυο ομάδες οφείλουν να κάνουν ζωντανή μετάδοση του αγώνα.
Στις ρυθμίσεις του ήχου πρέπει να κάνετε σίγαση τον Commentator και την μουσική και να ανεβάσετε στο μέγιστο τον ήχο του γηπέδου.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα πρέπει δείξετε τα Highlights και ύστερα τα στατιστικά.

* Σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων η ομάδα δέχεται προειδοποίηση.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9: MARKETING GUIDELINES

9.1 Marketing Guidelines
Οι ομάδες υποχρεούνται να έχουν ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social media), να προωθούν και να δημοσιεύουν αναρτήσεις για την πορεία της ομάδας και την διοργάνωση με εικονικό υλικό και συγκεκριμένες αναφορές

Οδηγός
1. Δημοσίευσεις στα Social Media (Facebook , Instagram, twitter) από 2 έως 4 ώρες
πριν την έναρξη του κάθε αγώνα.
Όταν στην δημοσίευση υπάρχει αναφορά του GTS θα πρέπει να γίνει και mention/tag @greektournamentseries  #greektournamentseries  #GTS @GTS

Οι ομάδες πρέπει να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με την Διοργανώτρια αρχή μέσω κοινοποιήσεων, mentions, hashtags.

Ακοουθήστε τα social media του GTS

https://linktr.ee/GTSeSports